Wie ben ik? 

Heel Gezonde Mama is opgericht door Sanna Jonkhart
 (voor biografie, klik hier). Voordat het een bedrijf werd, bestond Heel Gezonde Mama al als conceptueel idee. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat het ’t resultaat is van een ontdekkingsreis. Een zoektocht naar optimale gezondheid. De ervaring en opgedane kennis is in 28 jaar uitgegroeid tot een expertise die zijn gelijke niet kent.

 

Over gezondheid en “gezond leven” valt heel veel te zeggen. De zoektocht is ook on-eindig. Er is geen 1 antwoord op wat gezond leven is. Er is niet 1 diëet die voor iedereen werkt. Inzichten veranderen steeds weer, ook (of juist!) in de voedings-wetenschappen. Heel Gezonde Mama werkt vanuit het inzicht dat gezondheid niet bestaat uit slechts letten op wat je eet of drinkt, maar is opgebouwd uit meerdere elementen. Een écht holistische visie (=kijken naar het geheel), die we op de pagina "missie en visie" graag kort voor je samenvatten.

 

Het concept van Heel Gezonde Mama is geen diëet. Het is een “way of life”: vergeet de light-producten, calorieën tellen en/of eenzijdige diëet-programma’s. Om écht vitaal, gezond en slank te worden én te blijven, zul je moeten kijken naar álle elementen in je leven. Balans is hierbij het sleutelwoord. Heel Gezonde Mama reikt jou de gereedschappen aan om jouw leven én gezondheid weer in eigen hand te nemen op een manier die bij jou past.

 

Gezond leven is niet moeilijk en hoeft ook helemaal niet duur te zijn!

 

De missie en visie van Heel Gezonde Mama: klik hier