Coaching & Advies

Met ruim 28 jaar ervaring en opleiding in gezonde voeding, Pedagogisch werk, Spirituele en Gezondheids-coaching, en 15 jaar ervaring in persoonlijke coaching heb je aan Sanna een ervaren gesprekspartner. Ze staat open voor jouw persoonlijk verhaal en begeleidt je op weg naar een levenswijze waarin jij je meer "heel" voelt. De mogelijkheden zijn zeer divers. 

Hieronder vind je de diverse mogelijkheden voor een persoonlijk gesprek (klik voor uitleg):

Telefonisch

E-mail

Skype

Aura Reading

Medio 2018 zullen ook gesprekken en Therapeutic Healingsessies in Bussum mogelijk worden. Hierover later meer.

Een afspraak maken? KLIK HIER om het gesprek van jouw keuze te boeken!

En dit is wat clienten er van zeggen:

"Wat is dit geweldig....jij doet dit zo bijzonder mooi, met gevoel, met respect, je brengt het steeds op een positieve manier aan, en het klopt allemaal....."

"Grote dank vanuit mijn hart lieve Sanna, en don't worry...je kan het nog als de beste. Sterker nog, ik ken  niemand die haar gaven zo mooi kan brengen aan de mensen als jij..."

"A few years ago I didn't know what to do with myself, in that year i'd lost my job, and my relationship.
Sanna named a few concrete points, helped me with an open heart and practical advices. 
It helped me a lot (...) Sanna is a very sensitive, kind person with a great sense of empathy. "

 

DISCLAIMER

Een consult of persooonlijk gesprek met Sanna is géén medische diagnose en kan geen bezoek aan een arts vervangen. Elke verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid ligt bij jou zelf. Het spreekt voor zich dat je je bij lichamelijke klachten (maar ook in geval van zwaar psychische problemen) eerst wendt tot een medisch arts. 

Een gesprek of reading is een fantastisch instrument om meer inzicht te krijgen in je eigen mogelijkheden en eventuele struikelblokken in je leven. Soms zul je ook een rode draad zien in zaken die je regelmatig op je pad tegenkomt. Daar kun je verder mee. Bespreek dit ook met je behandelend arts of therapeut. Zo werk je samen aan jouw weg naar "Heel wording".